Eerste klusdag van 2021 - 6 Maart

Hallo allemaal, het weer wordt weer beter, iedereen heeft min of meer wel zijn kilometers nog gemaakt in de winter. 

Maar beter weer betekend ook dat we weer met volle overgave aan de route kunnen gaan werken 👍, het wordt van de week heerlijk droog weer, we geven de route nog even de tijd om te drogen, en willen graag vanaf 6 maart as gaan beginnen met het wegwerken van de slechte stukken welke deze winter zijn komen bovendrijven. 

Elke eerste zaterdag

Veel van jullie gaven aan dat het soms wat kort van te voren werdt aangekondigd, we gaan daarom vanaf 6 maart ELKE EERSTE ZATERDAG van elke maand een vaste onderhouds dag inplannen, dus iedereen weet het ruim van voren, uiteraard is het mogelijk om vrij te vragen als je een keer niet kan 😉. 

Voorbereidend werk

We zijn de winter door druk geweest met het ophalen van heel veel oude steiger delen die we willen gebruiken voor het maken van de north shore (een houten TTF) die al voor een heel deel is uitgezet op het stuk van de jump line, een groot deel van de steiger delen ligt al bijna op de plek, maar een nog groter deel ligt bij de container op de RCN, we hopen dat we van de week nog een paar karren daar weg kunnen halen. Wat er nog overblijft zouden we graag 6 maart verder weg willen halen, dus daar zoeken we een paar man voor, misschien is er nog iemand die een kar heeft, wij hebben er zelf een in de container staan, die uiteraard gebruikt mag worden. 

Ben jij erbij?

De onderhoudsgroep heeft nog overleg om te kijken wat we precies gaan doen. Ook zou het mooi zijn als we een start kunnen maken met de north shore. Dus meld je even aan als je kan.

Dit kan via Facebook, de onderhoudsgroep op WhatsApp of via onderstaande knop”