Op Zaterdag 6 juni vindt er weer een onderhoudsdag plaats op de mountainbikeroute van Zeewolde. Dit zal de laatste grootte onderhoudsdag zijn voor de zomer, hierna is het een kwestie van bijhouden.

Planning

De dag zal worden opgedeeld in een ochtend- en middaggroep waarbij vrijwilligers zich kunnen opgeven voor een of beide dagdelen.

We starten de ochtend om 8.30 met koffie (en nogmaals om 10.15) waarna er om 12.30 lunch wordt geserveerd. Rond 13.00/13.30 start de middaggroep en we sluiten de dag af om 16.00 met een borrel 🍻 en hapjes. Onze vrijwilligers worden uiteraard goed verzorgd!

Werkzaamheden [UPDATE]

We zullen zaterdag aan nieuwe technische trail features werken (onder andere op de jumpline), de pumptrack bij de scouting herstellen en op diverse plekken kuilen opvullen zodat de route in de winter ook (relatief) goed berijdbaar blijft.

Veilig en verantwoord

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat we deze dag veilig en verantwoord is. Dat betekend dat we werken in kleine groepjes op minimaal 1.5 meter afstand en (waar nodig) instructies geven en bijsturen bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

Handjes nodig

Op deze dag worden 2 gehuurd (met dank aan onze sponsor!). Dat betekent dat we op 6 juni flink kunnen knallen. Naast de mechanische hulp zijn er uiteraard weer handjes nodig.

Wil jij ons ook helpen? Stuur ons dan een bericht via facebook of reageer via onderstaande knop.

Contact formulier    Deze onderhoudsdag is mogelijk gemaakt door HOEKSCHOEMAN

    Hoekschoeman makelaars is dé specialist in bestaande woningen, van oudere huizen tot recente bouw, in Amersfoort en Zeewolde. U kunt bij ons terecht voor deskundige begeleiding bij de verkoop van uw huidige woning en natuurlijk voor advies bij de aankoop van een nieuw huis. Hoekschoeman makelaars kiest voor kleinschaligheid, zodat we precies weten wie onze klanten zijn.

    1 Comment

    1. […] Afgelopen weekend zijn er vele vrijwilligers actief geweest tijdens de “hoekschoeman” onderhoudsdag.   […]

    Comments are closed.