"Hoekschoeman" onderhoudsdag

Afgelopen weekend zijn er vele vrijwilligers actief geweest tijdens de “hoekschoeman” onderhoudsdag.  

We hebben flinke stappen kunnen maken en de nodige pijnpunten aangepast. Op veel plekken zijn er gaten en kuilen opgevuld om te voorkomen dat de route een modderbaan wordt bij regen. Daarnaast zijn er diverse stukjes “spektakel” toegevoegd, naast wat kombochten is een tweede tabletop toegevoegd op de Jumpline.

Wethouder Ewout Suithoff was zaterdag 6 juni aanwezig bij de werkzaamheden en gaf aan onder de indruk te zijn van de inzet van de vele enthousiaste vrijwilligers. “Nu de route grotendeels is opgeknapt kunnen nog meer mensen op een actieve manier genieten van de natuur in en rondom Zeewolde. Daarmee blijven we #vitaalinzeewolde”.

Mede door de aanwezigheid van de wethouder was ook de pers aanwezig en zijn er diverse nieuwsartikelen gepubliceerd:

WWW@ZONDAGMORGEN

Op zondagmorgen 7 Juni 2020 is Gert Jan Straatsma, voorzitter van MTB Zeewolde, geinterviewd door Lokale Omroep Zeewolde in een uitzending van WWW@ZONDAGMORGEN. In het radiointerview is gesproken over de mountainbikeroute, het oprichten van een stichting, onderhoud en veel meer.