Klaar voor de wedstrijd en winter!

Vandaag was er weer een onderhoudsdag met groot materieel zodat we de track zo goed mogelijk hebben geprepareerd voor de “Fiets de Boswachter Eruit” wedstrijd! We hebben weer veel werk kunnen verzetten.

 

Vanmorgen om 8 uur waren we al aanwezig in het bos om @Schuiteman weg wijs te maken, die hebben weer veel werk verzet, waar voor onze dank. De planning was om een deel van de lange lus met granulaat te vullen maar helaas konden we op het scouting deel niet alles doen want. Het had net even teveel geregend waardoor het glad was en we niet met de quad met aanhanger de heuvel op konden komen. Waar we wel konden komen hebben we een mooie granulaat laag aangebracht waardoor dit stuk klaar is voor de wedstrijd maar ook voor de winter.

 

Daarna is het hele circus verplaatst naar een ander deel van de route, waar er over 140 meter al een mooie sleuf was uitgegraven door de firma Schuiteman. Met de tractor en quad heen en weer rijden van en naar het granulaat depot was een hele onderneming maar het heeft ons ook een hoop lol gebracht. Het grootste deel van de 140 meter is gelukt en de bedoeling is dat het overgebleven deel deze week nog gevuld wordt met granulaat. Het was een lange dag maar we zijn weer dik tevreden met het resultaat. Geniet er allemaal van de route en alse we een redelijk droge winter hebben is de route daar helemaal klaar voor.

 

Alle vrijwilligers weer super bedankt voor jullie tomeloze inzet, met speciale aandacht voor onze lieftallige dame van de catering! Het eten was weer bijzonder lekker en super verzorgd waardoor iedereen weer kracht had om de rest van de middag nog even keihard door te werken.

 

Heb je zelf nog ideeën hoe we de route kunnen verbeteren of wil je gewoon graag meehelpen meld je dan aan via de vrijwilligers pagina en dan hopen we je te zien op de volgende maandelijkse onderhoud dag. Deze is standaard op de 1e zaterdag van de maand.

 

Je kan ons ook op een andere manier helpen door vriend te worden van MTB Zeewolde en ons te sponsoren met een bijdrage. Dit besteden wij dan weer aan gereedschap, materiaal en andere benodigdheden waarmee we de route verder kunnen verbeteren en onderhouden. Ga hiervoor naar de pagina Vriend worden.