Het wordt mooier en mooier

Gisteren hebben we weer een hele mooie onderhouds dag gehad, met een mooi ploeg van 9 man hebben we weer heel veel kunnen doen, zo is er weer driftig gemaaid en gesnoeid, de mannen hebben weer kilometers gelopen achter onze mooie hooggras maaiers, is er gesnoeid met de nieuwe makita accu heggenschaar, alles is aan de kant geharkt, de track is weer mooi breed en schoon.

 

Daarnaast hebben we op de north shore, weer een tweetal dingen toegevoegd, de 25 meter lange pumptrack achtige uitdaging is helemaal klaar, en iets verder op hebben we een hele mooie houten brug/kruizing gemaakt over de grote modderpoel die daar is ontstaan, ook dit stuk kunnen we droog oversteken. Voor alle uitdagingen geld hier wel kijk eerst even voor je er overheen gaat, vooral de eerste grote houten uitdaging is best wel pittig, dit zijn absoluut geen strava segmenten!!! Het hele stuk is bedoelt voor techniek. In de toekomst komen hier nog veel meer technische uitdagingen te liggen…..

 

Mocht je ook een keer als vrijwilliger mee willen helpen, laat dan een berichtje achter, of kom gewoon elke eerste zaterdag van de maand helpen.