Afgelopen zaterdag was het weer zover, de eerste onderhoudsdag van 2022. Er was een grote opkomst van vrijwilligers en onze sponsor Schuiteman waardoor we veel werk hebben kunnen verzetten. Allen bedankt voor jullie tomeloze inzet!


Een aantal slechte stukken zijn aangepakt met beton granulaat zodat deze ook in natte tijden goed berijdbaar blijven. Ook is er een nieuwe kombocht gemaakt en is er gesnoeid, gemaaid en bladvrij gemaakt.


Ben jij een van de vele die ook graag over deze mooie route rijdt en ook weleens bedenkt “dit moet aangepakt worden” of “wat tof” dan zijn we op zoek naar jou, meld je dan via vrijwilligers.


Iedere eerste zaterdag van de maand is onze onderhoudsdag en alle hulp is welkom. Je krijgt er ook iets voor terug, een mooie route, gezelligheid met mede MTB’ers en aan de innerlijke mens wordt natuurlijk ook gedacht.