North Shore is geopened!

Wij zijn erg verheugd dat afgelopen zaterdag we de North Shore hebben kunnen openen!

Maandenlang is er door vele vrijwilligers gewerkt aan deze nieuwe technische trail feature (TTF) en het resultaat mag er dan ook zeker wezen! Een hele toffe toevoeging aan onze route. De North Shore start vlak waarna je via een kleine helling op het startplateau komt. Daarna volgen er mooie afdalingen, smalle stukjes en wat drops. 

Enkele jonge leden van de trailcrew waren op de fiets dus die konden hem gelijk uitproberen. Zie de video!

Onderhoudsdag

Zaterdag 3 April was de tweede onderhoudsdag van dit jaar. We willen alles vrijwilligers weer hartelijk bedanken voor al het werk dat er weer verzet is, we hebben weer een aardige klapper gemaakt. Verheugd zijn we dat het eerste deel van de north shore open is. Ook zijn we al bezig op het tweede deel eerste stukje vlonder is klaar, evenals een mooie wipwap, en klein stukje boomstam trail, we gaan hier nog druk mee aan de gang. Verder hebben we aan Pieters en Ricks pad nog zand en puin toegevoegd in de grote gaten. Aan het einde van het smalle berkenlaantje zijn twee kom bochten gemaakt, vooral de eerste was erg slecht. Op scouting zijn her en der nog gaten gevuld. Verder is Jan Douwma met de trekker in de weer met een grote schuif erachter om stukken die door de bosbouwers waren kapot gereden weer vlak te trekken. In de toekomst gaan we hier ook weer mee aan de gang om dit zo te maken dat we het hele jaar droog kunnen rijden. Al met al kunnen we samen weer trots zijn op het gedane werk en de algemene staat van de route. Nogmaals iedereen bedankt voor het vele werk names de onderhoudscommissie.

1 Comment

  1. […] nieuwe segment is een lus dat start vanaf het eerste stuk North Shore en terugkeert naar de Jumpline. Je kan dit nieuwe segment dus zo vaak rijden als je […]

Comments are closed.