LET OP WERKZAAMHEDEN

Dit weekend zijn er werkzaamheden aan de route, houd hier alsjeblieft rekening mee als je gebruik maakt van de route. 

Zaterdag hebben we in de ochtend nog een kleine shovel gehuurd, we willen graag de rest van het zand gaan uitrijden, op de gelderse slenk en scouting. Verder kunnen we wat zand verdelen op het stuk Q28/29, daar heeft de shovel even twee kanten de bramen ed weggeschoven, en de bult zand al halverwege gebracht, hier zijn even wat kruiwagens nodig. De gelderse slenk wordt morgen nog kort gemaaid, dan kunnen we daar gelijk het zand verdelen.

Er is al veel gedaan

De afgelopen dagen zijn er een aantal vrijwilligers actief geweest op de route en hebben de Gelderse Slenk aangepast (brandnetels en een overhangende boom weggehaald), het pad parallel aan het nulderpad voorzien van een singletrack (geen excuus meer om het asfalt te nemen) en op verschillende plaatsen zand op de route geplaatst.

Het slingerpad – aan het einde van Rick’s pad – is weer hersteld en de bewegwijzering is weer beter leesbaar.