Afgelopen zaterdag is er begonnen aan het structureel verbeteren van de route. Hierbij zijn grote stappen gezet door enthousiaste vrijwilligers die deze sport een warm hart toedragen. Geen gemakkelijke opgave in een tijd waarin gezond verstand en voldoende afstand houden de belangrijkste uitgangspunten zijn. Bij aanvang van het onderhoud, de lunch en afsluiting is er creatief omgegaan met het houden van afstand net als bij de werkzaamheden, hierdoor is de veiligheid van iedereen gewaarborgd.

De komende tijd wordt de route verder verbeterd en gaat er structureel onderhoud plaats vinden in overeenstemming met de betrokken partijen. Dat is alleen mogelijk om dat samen te doen, Vele handen maken licht werk! Alle geïnteresseerden kunnen terecht met vragen en opmerkingen via info@mtbzeewolde of via deze Facebookpagina.