Ons bestuurslid Jan Douma doet een stapje terug en stopt met zijn bestuursfunctie als secretaris. We zijn op zoek naar iemand die het stokje van Jan wil overnemen. Lijkt het jou leuk om samen met Gert-Jan Straatsma en Sjors Lodewijk de lijnen uit te zetten, contact te onderhouden met de Gemeente, de provincie, de boswachters van Staatsbosbeheer, de NTFU en de vrijwilligers, of ken jij iemand die dat zou willen doen, laat het dan weten.

Als secretaris ben je aanspreekpunt van nieuwe contacten en heb je nauw contact met de beheerders van de website en sociale media. Je organiseert en notuleert op de bestuurs- en commissievergaderingen, die we 4 à 5 keer per jaar houden. De bijeenkomsten met NTFU, provincie, Gemeente of Staatsbosbeheer, ongeveer 10 stuks per jaar, verdelen we binnen het bestuur. Het is wenselijk dat je regelmatig je gezicht laat zien aan de vrijwilligers op onze onderhoudsdagen, 8 per jaar. Je bent hier ongeveer 2 uur per maand mee bezig.

Heb je intresse in deze vrijwillige functie stuur dan een e-mail naar [email protected]